Doneer eenmalig

Kinderen School Serekunda

Eenmalige donaties zijn meer dan welkom. Een financiele buffer is belangrijk om in noodgevallen te kunnen bijspringen. Dit met name bij ziekte of andere tegenspoed.
De jongste donateurs zijn tussen de 6 en 11 jaar en dragen op hun manier een steentje bij. De oudste donateurs zijn in de tachtig! Donateurs komen uit heel Nederland. Er zijn enkele donateurs (en sponsors) in het buitenland. O.a. uit de USA, Bonaire, Frankrijk en Belgie.

Voor de Stichting bestaan drie ‘fooienpotten’ . Bij een zorgcentrum, naaiatelier en een lastechnisch bedrijf staan fooienpotten waar mensen een fooi kunnen deponeren. En dat werkt prima ! Maar U kunt Uw donatie natuurlijk ook aan een specifiek project koppelen !


IK DOE EEN EENMALIGE DONATIE AAN SANCHABBA
PERSOONLIJKE GEGEVENS

INFORMATIE OVER SANCHABBA 

Privacy

Gegevens worden alleen door Sanchabba vastgelegd en niet aan derden verstrekt.

 

Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?